Blog

På AW Media’s blog vil du kunne læse om de nyeste tendenser indenfor online markedsføring, samt nyheder i AW Media. Vi vil belyse områder såsom Google’s lanceringer, nyheder inden for SEO og AdWords, tips og tricks til at begå sig online og meget mere.

E-Mail marketing anno 2015 - Virker det stadig?

E-mail marketing er druknet i alle de nye online markedsføringstiltag, såsom markedsføring på de sociale medier, SEO, mobil marketing og AdWords. Selvom e-mail marketing ikke er en ny og banebrydende måde at markedsføre sin virksomhed på, er det stadig en pålidelig metode, som giver grønne tal på bundlinjen.

6 ting du skal vide om konverteringsoptimering i 2015

Er du blevet opdateret på, hvad der sker inden for konverteringsoptimering? Hvis ikke, så skal du læse med her! Vi giver dig 6 tips til, hvordan du skal skabe flere konverteringer i 2015.

Nutidens SEO - Hvad har ændret sig?

I takt med at webverden udvikler sig, gør SEO det også. Måden, man arbejder med SEO på, er markant anderledes i dag. I dette indlæg fortæller vi, hvordan SEO har udviklet sig og hvordan man skal arbejde med dette fremadrettet.

Et kig ind til AWM Event 2015

Den 28.05.2015 løb AWM Event 2015 af stablen, og vi stod klar til at tage imod vores eventdeltagere. Programmet var spækket med foredrag omkring SEO, AdWords, konverteringsoptimering, mobiloptimering og meget mere.

Mobilegeddon - Overlevede dit website?

D. 21 April indtraf den helt store mobil-opdatering, som de fleste virksomheder frygtede - Med god grund på daværende tidspunkt! Denne opdatering kunne efter sigende påvirke, at ens rangering på Google ville dale drastisk, hvis ens website ikke var optimeret til smartphones.