Blog

Online markedsføring er utrolig effektiv markedsføring. Her på siden blogger AW Media om online markedsføring som SEO, Google Adwords, Facebook og meget meget mere, som er relevant hvis du driver forretning online. Du vil her kunne læse om nogle af de faktorer, der er vigtige for din markedsføring på internettet. Er der et emne omkring internet markedsføring, du mangler belyst her på bloggen, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os.

Vellykket Google Event torsdag 30/10-2014

Det var en stor fornøjelse for os at få lov til at præsentere vores tanker om online markedsføring, for alle deltagerne til vores Google Connect Event i torsdags. 
 
Vi havde besøg af Peter Füle, som er Product Marketing Manager hos Google, og han startede med at tale om samarbejdet mellem Google og deres Partner bureauer, inden der blev åbnet for et live hangout med blandt andre Jesper Eiby fra Google.
 
Der var cirka 20 virksomheder repræsenteret, og vores efterfølgende oplæg blev mødt af gode og interesserede spørgsmål. 
 

AW Media indgår et udvidet samarbejde med lånevirksomheden Vivus.dk

Vivus.dk har de seneste år løbende intensiveret deres markedsføring gennem online kanaler. Det har de gjort, fordi alle tendenser tyder på, at kunderne til kortsigtede lån i stigende grad ønsker at flytte sig væk fra de traditionelle lånemetoder, og i stedet optage deres lån på en enkel og hurtig måde via en online kanal. Det betyder, at ekspertise i online markedsføring er i høj kurs hos Vivus.dk - og vi hos AW Media er utrolig glade for, at kunne bistå Vivus.dk i at opnå yderligere succes.

AW Media er stolte af at byde BKI foods a/s velkommen som kunde

Vi hos AW Media er utroligt stolte af at kunne byde vores nyeste kunde, BKI foods a/s, velkommen hos os.

AW Media byder EuroEyes velkommen som kunde

Vi byder EuroEyes velkommen som kunde her hos AW Media, og ser frem til et udbytterigt og berigende samarbejde, hvor vi blandt andet skal repræsentere EuroEyes gennem søgemaskineoptimering og AdWords.

AW Media og Danske Fagmedier A/S udbygger samarbejdet med abonnementtilbud.dk

Som udvikling af samarbejdet mellem AW Media og Danske Fagmedier A/S, har vi udviklet kampagnesiden abonnementtilbud.dk. Kampagnesiden skal forene og forenkle markedsføringen af Danske Fagmediers seks forskellige fagblade.