Blog

Online markedsføring er utrolig effektiv markedsføring. Her på siden blogger AW Media om online markedsføring som SEO, Google Adwords, Facebook og meget meget mere, som er relevant hvis du driver forretning online. Du vil her kunne læse om nogle af de faktorer, der er vigtige for din markedsføring på internettet. Er der et emne omkring internet markedsføring, du mangler belyst her på bloggen, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os.

AW Media er glade for det gode samarbejde med Lederne

I starten af 2015 blev AW Media udvalgt som leverandør af bannere til Ledernes online markedsføring. Dette er et samarbejde, som vi hos AW Media værdsætter og er stolte af.

Om en uge lancerer Google ny opdatering til deres algoritme - Er du klar?

Nu er der kun en uge til, at Google lancerer opdateringen til deres algoritme, der påvirker websites, som endnu ikke er mobiloptimerede. Læs her, hvordan denne opdatering kan påvirke dit website.

Callout-udvidelse til Google AdWords

I september sidste år, blev callout-udvidelsen, også kaldet infoudvidelse på dansk, lanceret i Google AdWords. Vi har nu arbejdet med konceptet i et stykke tid. Derfor vil vi præsentere hvad Callout-udvidelsen består af, og hvilke muligheder denne funktion bringer.

SEO Trends for 2015

Search Engine Marketing er et meget dynamisk felt, hvor især SEO-området hele tiden er

AW Media indgår et udvidet samarbejde med lånevirksomheden Vivus.dk

Vivus.dk har de seneste år løbende intensiveret deres markedsføring gennem online kanaler. Det har de gjort, fordi alle tendenser tyder på, at kunderne til kortsigtede lån i stigende grad ønsker at flytte sig væk fra de traditionelle lånemetoder, og i stedet optage deres lån på en enkel og hurtig måde via en online kanal. Det betyder, at ekspertise i online markedsføring er i høj kurs hos Vivus.dk - og vi hos AW Media er utrolig glade for, at kunne bistå Vivus.dk i at opnå yderligere succes.