Blog

Online markedsføring er utrolig effektiv markedsføring. Her på siden blogger AW Media om online markedsføring som SEO, Google Adwords, Facebook og meget meget mere, som er relevant hvis du driver forretning online. Du vil her kunne læse om nogle af de faktorer, der er vigtige for din markedsføring på internettet. Er der et emne omkring internet markedsføring, du mangler belyst her på bloggen, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os.

Mobilegeddon - Overlevede dit website?

D. 21 April indtraf den helt store mobil-opdatering, som de fleste virksomheder frygtede - Med god grund på daværende tidspunkt! Denne opdatering kunne efter sigende påvirke, at ens rangering på Google ville dale drastisk, hvis ens website ikke var optimeret til smartphones.

Tre uger til eksklusivt AWM Event

Kom til gratis event om strategisk online markedsføring med fokus på synlighed på Google. Dagen vil bære præg af et samarbejde med Scleroseforeningen, et kig i vores værktøjskasse, Landingpage Challenge og Mobilegeddon.

AW Media er glade for det gode samarbejde med Lederne

I starten af 2015 blev AW Media udvalgt som leverandør af bannere til Ledernes online markedsføring. Dette er et samarbejde, som vi hos AW Media værdsætter og er stolte af.

Om en uge lancerer Google ny opdatering til deres algoritme - Er du klar?

Nu er der kun en uge til, at Google lancerer opdateringen til deres algoritme, der påvirker websites, som endnu ikke er mobiloptimerede. Læs her, hvordan denne opdatering kan påvirke dit website.

Callout-udvidelse til Google AdWords

I september sidste år, blev callout-udvidelsen, også kaldet infoudvidelse på dansk, lanceret i Google AdWords. Vi har nu arbejdet med konceptet i et stykke tid. Derfor vil vi præsentere hvad Callout-udvidelsen består af, og hvilke muligheder denne funktion bringer.