Blog

På AW Media’s blog vil du kunne læse om de nyeste tendenser indenfor online markedsføring, samt nyheder i AW Media. Vi vil belyse områder såsom Google’s lanceringer, nyheder inden for SEO og AdWords, tips og tricks til at begå sig online og meget mere.

Data-markup: Muligvis en ranking-faktor i fremtiden

Det er tankevækkende, at så mange virksomheder bruger uanede mængder af ressourcer på SEO, mens kun få af disse har deres fokus rettet mod “struktureret data-markup”. Data-markup er kendt for at stjæle opmærksomhed fra konkurrenter i søgeresultaterne samt at forbedre click-through-rate med de tiltalende “rich snippets”.

Med så stort et fokus på at højne click-through-rate på AdWords-kampagner, undres vi over, at der slet ikke er fokus på optimere CTR i de organiske søgeresultater, hvor klik tilmed er gratis!

6 ting du skal vide om konverteringsoptimering i 2015

Er du blevet opdateret på, hvad der sker inden for konverteringsoptimering? Hvis ikke, så skal du læse med her! Vi giver dig 6 tips til, hvordan du skal skabe flere konverteringer i 2015.

Dette skal du huske i din SEO-strategi

I takt med at webverden udvikler sig, gør SEO det også. Måden, man arbejder med SEO på, er markant anderledes i dag. I dette indlæg fortæller vi, hvordan SEO har udviklet sig og hvordan man skal arbejde med dette fremadrettet.

Et kig ind til AWM Event 2015

Den 28.05.2015 løb AWM Event 2015 af stablen, og vi stod klar til at tage imod vores eventdeltagere. Programmet var spækket med foredrag omkring SEO, AdWords, konverteringsoptimering, mobiloptimering og meget mere.

Mobilegeddon - Overlevede dit website?

D. 21 April indtraf den helt store mobil-opdatering, som de fleste virksomheder frygtede - Med god grund på daværende tidspunkt! Denne opdatering kunne efter sigende påvirke, at ens rangering på Google ville dale drastisk, hvis ens website ikke var optimeret til smartphones.