Google AdWords

AdWords gør det ikke alene. Det kræver erfaring, og samarbejde med jer som kunde, at skabe de stærke resultater.

Erfaring

Hos AW Media har vi opbygget den erfaring det kræver, ikke blot at hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger undervejs, men vi kan også forklare dig hvorfor disse beslutninger er de rigtige for dig at tage.

Gennemsigtighed

Vi fokuserer på at udvikle dine kampagner i fællesskab med dig som kunde, så du altid ved hvorfor vi gør som vi gør, og hvad der foregår med dine online marketing aktiviteter.

Værdiskabelse

Vi hjælper jer med at definere og nå jeres online forretningsmål her og nu, samt med at skabe et online fundament, der sikrer jer værdiskabelse i fremtiden.

Nå ud til jeres potentielle kunder

Med AdWords kan I nå ud til potentielle kunder, som rent faktisk søger efter de produkter, som jeres virksomhed tilbyder. Der er flere forskellige værktøjer, som kan benyttes til at ramme jeres målgruppe, lige præcis der hvor de befinder sig i købsprocessen.

 

Hvis I ønsker at skabe opmærksomhed omkring jeres virksomhed eller vil øge jeres direkte salg, er AdWords det rette marketingværktøj for jer. AW Media kan skabe resultater for jeres virksomhed gennem AdWords med det samme.

 

Vær til stede hvor jeres kunder er

De fleste søgninger efter et produkt eller en service starter online, og derfor er det også her man skal gøre potentielle kunder opmærksom på sin virksomhed. Med AdWords kan jeres virksomhed blive synlig på Google gennem udvalgte søgeord. Dermed er I sikre på, at I er til stede, når kunderne spørger efter jeres produkt eller service.

 

Skab synergieffekt

Det er ikke nok kun at have et kendskab til AdWords. Man skal skabe en synergieffekt mellem de værktøjer I har til rådighed og jeres landingssider. Derudover kræver det også, at man har et intensivt fokus på, hvordan man kommunikerer mest effektivt med potentielle kunder. Denne synergi, samt fokus på kommunikation, kan vi hjælpe jer med at skabe, så I får mest muligt ud af jeres annoncering gennem AdWords.