Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering handler om god kommunikation. Skriv til jeres kunder, ikke kun til søgemaskinerne!

”Synlighed på Google er en videnskab for sig selv. Det kræver ekspertviden, som helst skal være endnu bedre end de andre eksperters. Den viden har AW Media. De har virkelig formået at gøre os synlige på Google, så nye kunder nemt finder os”.
Nis Hartvith

Erfaring

Mange års SEO-erfaring skaber grundlaget for at vi, baseret på jeres  forretningsmål, kan udtænke og udføre kreative løsninger for jeres virksomhed.

Gennemsigtighed

Gennem tæt samarbejde med jeres virksomhed, sikrer vi gennemsigtighed omkring hvad vi laver, både før, under og efter arbejdet bliver udført.

Synergi

Vi har erfaring med alle marketingskanaler og kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan vi udnytter samspillet mellem de forskellige kanaler optimalt.

Appellér til jeres kunder med relevant indhold

For at I kan blive set af jeres potentielle målgruppe, må I appellere til jeres kunder med både interessant og relevant indhold. Disse faktorer bidrager til, at I kan give kunderne hvad de søger efter. Dermed vil jeres virksomhed rangere højere.

Forstå jeres kunder

For at kunne skabe en succesfuld SEO strategi som giver resultater, kræver det en forståelse for jeres kunder og deres brugeradfærd. I samarbejde med jer, udvikler vi en plan for hvordan vi imødekommer kundernes forventning.

Samtidig vil vi også have fokus på, hvilke søgeord, der er relevante for jer at blive fundet på. En ting er at skabe interessant indhold for brugerne, men hvilke brugere er interessante for jer? Hos AW Media er der både fokus på at appellere til den potentielle kunde og hvilken potentiel målgruppe som I er interesseret i at arbejde med.

Langtidsholdbar SEO

Hos AW Media ønsker vi at skabe en langsigtet strategi, som ikke er skrøbelig overfor opdateringer fra Google. Derfor er vedligeholdelse af SEO-strategien vigtig for os, så denne altid er tilpasset Googles algoritmer.